Krucha Egzystencja

by IżoL & Ice Machine

/
1.
2.
Smycz 04:35
3.
Mój Wybór 04:24
4.
Obudź Się 03:52
5.
Teatr Cieni 05:47
6.
7.
8.
9.
Noc 04:43
10.
Bez Ciebie 03:14
11.
12.
Własny Raj 05:28
13.
14.
15.
Ona 06:30

about

Edam / Mr Studio 2003

credits

released December 20, 2003

license

all rights reserved

tags

about

IżoL & Ice Machine Rybnik, Poland

Dyskografia:
Ice machine
- Czarny Deszcz (1999!!!)
- Krucha Egzystencja (2003)
- Hotel (2006)
- Moskitiera (2013)

Iżol
- The Vagabond's Wish (2017)
- Control (2019)
... more

contact / help

Contact IżoL & Ice Machine

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like IżoL & Ice Machine, you may also like: